english flag germany flag hungary flag
 
   

Friss Hírek


Keresés a hírek között:  

Tájékoztató
a tantermen kívüli
digitális munkarend kapcsán

JÁRVÁNYVESZÉLY
ESETÉN ÉRVÉNYES
ELJÁRÁSREND

 

 

 

 


látogatók száma

KZS 30 éves

 

felnőttoktatás

 

Szakképző Központ Nonprofit Kft

 

eszc_logo

 

Alapítvány


Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - EBCL

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - Szakiskolai Fejlesztési Program

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - NSZFI

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - ECDL

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - ÖKOISKOLA

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium  /  4D smile - A tanulás jövője

 

facebook

 


Országközepe Kistérségi Ifjúságáért Díj II. fokozatú elismerésének átadása
Írta: Admin | 2022.06.10. 19:30
Verdesné Revák Erzsébet 1978-ban szerzett matematikus, középiskolai matematika tanár oklevelet az Ungvári Állami Egyetemen. Ekkor 22 éves friss diplomásként a kárpátaljai magyar tannyelvű Gáti Középiskolában, később a Jánosi Középiskolában tanított matematikát a 12- 17 éves korosztály számára. Kezdő tanári munkáját a Beregszászi járás tanfelügyelete ellenőrizte, és a járás kiváló fiatal pedagógusa címmel tüntette ki. Nagy elismerésnek számított fiatal magyar pedagógusként a díjazottak között lenni. Nagyon szigorú tanfelügyeleti minősítő rendszerben végzett, melyet komoly és lelkiismeretes munka előzött meg.
 
1989-ben családegyesítési céllal Ózdra költözött és itt az Ady Endre Középiskolai Kollégium nevelő tanára lett. Később óraadóként dolgozott a helyi szakképző iskolában.
Férje munkahelyváltása révén került 1994-ben az akkori dabasi Kossuth Zsuzsanna Ipari és Kereskedelmi Szakmunkásképző Iskola, Szakiskola és Szakmunkások Szakközépiskolájába, a jelenlegi nevén Érdi SZC Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégiumba matematika tanárnak. Szakmai kiválóságát, innovatív egyéniségét itt is hamar kamatoztatta. 1994-ben indult az első érettségiző osztály – a szakmunkások szakközépiskolája esti tagozata – akik vele kezdték a felkészülést az érettségire. Ugyancsak vele indult az intézményben a „világbanki” képzés a szakközépiskolai osztályokban, valamint a kereskedő, illetve az autószerelő szakirányokkal.
 
A mai napig a technikumi tagozat lett a fő profilja iskolán belül. Tehát az érettségire készülő évfolyamokon tanít, motiválja a fiatalokat. Próbálja megértetni, hogy a matematikai-logikai gondolkodás olyan alapkompetencia, amelyre a diákoknak egész életükben szükségük lesz, és melyre biztonsággal támaszkodhatnak más területen is.
 
Munkája során rendszeresen képezte magát, hogy a legkorszerűbb módszereket is megismerje, és tudását tovább adja – a tananyagon túl a kreatív, kombinatív és önálló gondolkodást is beleértve. Diákszeretete megnyilvánul a nevelési munkájában is: mindig fontosnak tartotta a hozzáadott pedagógiai értéket.  Több mint 500 diákja tett sikeres érettségit matematikából. Nemcsak hazai, de nemzetközi versenyeken is sikereket értek el.
Osztályfőnökként is kiváló munkát végzett, a diákjai között szép számmal vannak egyéni díjazottak, iskolai díjazottak, és az osztályok közötti projektversenyek győztesei is több éven keresztül Verdesné Revák Erzsébet osztályai voltak.  Kollégái visszajelzéseire hivatkozva elmondható, hogy szívesen tanítanak az osztályaiban, a tanulók fegyelmezettek, tisztelettudók az órákon.

Erzsébet éveken keresztül volt a reál munkaközösség vezetője. Segíti a fiatal pályakezdőket. 2015-ben az iskolából először és önként jelentkezett a Pedagógus életpálya-modell minősítési eljárására, melyen belül Pedagógus II. célfokozatba lépett.
27 éve él és dolgozik Dabason. Munkájához további jó egészséget és sok sikert kívánunk!
   
Copyright © 2009 Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium | Minden jog fenntartva!
Készítette:
Go Visual Studio