english flag germany flag hungary flag
 
   

Friss Hírek


Keresés a hírek között:  

Tájékoztató
a tantermen kívüli
digitális munkarend kapcsán

JÁRVÁNYVESZÉLY
ESETÉN ÉRVÉNYES
ELJÁRÁSREND

 


látogatók száma

KZS 30 éves

 

felnőttoktatás

 

Szakképző Központ Nonprofit Kft

 

eszc_logo

 

Alapítvány


Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - EBCL

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - Szakiskolai Fejlesztési Program

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - NSZFI

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - ECDL

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - ÖKOISKOLA

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium  /  4D smile - A tanulás jövője

 

facebook

 


BankCode legaktívabb iskolája
Írta: Admin | 2020.05.21. 14:08
A BankCode 2020 középiskolai pénzügyi versenyen a résztvevő középiskolák közül iskolánk az Érdi SZC Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolája és Kollégiuma kapta meg a Pénziránytű Alapítvány (MNB alapítványa) által a legaktívabb intézménynek felajánlott nyereményt, a pénzügyi nevelés korszerűsítésére fordítható 150.000 Ft értékű utalványt.

A 2019/2020-as tanév pénzügyi verseny területen nagyon aktív volt, a Pénzsztár középiskolások pénzügyi versenyén a legtöbb diákkal résztvevő iskolaként a III. legaktívabb iskola címet kaptuk meg, majd februárban a diákok már önállóan jelentkeztek a BankCode 2020 versenyre, talán ráéreztek a verseny izgalmára, így 54 szakgimnáziumi diák mérte össze pénzügyi tudását szinte minden szakmai ágazatból: a közgazdaság (pénzügyi-számviteli ügyintéző), vendéglátó, kereskedelmi-marketing és informatikai területről.

A versenyre 3 fős diákcsapatok jelentkezhettek, akik munkáját felkészítő tanáruk, Fazakas-Nyitrai Enikő tanárnő segítette.

Helyi szinten a versenyt a Kecskehús csapata: Bartha Luca, Láng Dorina Rebeka és Rumó Klaudia nyerte, akik a 12. H végzős kereskedelem szakmacsoport osztály diákjai, több mint 70%-os eredménnyel.

Jól szerepelt a Koronák csapata: Gáspár Lili, Garajszki Anna és Nagy Andrea a 10. F közgazdászok (pénzügyi-számviteli ügyintézők), a ForxTeam88: Kovács Kolos és Krizsán Balázs 10G. informatikus osztály és a Milliomosok csapata: Varga Noémi és Mészáros Sára 9. F közgazdász (pénzügyi-számviteli ügyintézők).

A versenyzőknek ezúton is gratulálunk. Érettségiző és vizsgázó diákjainknak sok sikert, kitartó tanulást kívánunk és várunk vissza minden végzőst jövőre felnőttoktatásunkba.

Többieknek kitartást és további jó tanulást, sikeres tanévzárást

   
Copyright © 2009 Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium | Minden jog fenntartva!
Készítette:
Go Visual Studio