Friss Hírek


Keresés a hírek között:  

 


látogatók száma

felnőttoktatás

 

Szakképző Központ Nonprofit Kft

 

eszc_logo

 

Alapítvány


Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - EBCL

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - Szakiskolai Fejlesztési Program

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - NSZFI

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - ECDL

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - ÖKOISKOLA

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium  /  4D smile - A tanulás jövője

 

facebook

 


Ideiglenes felvételi jegyzék a 2019-2020-as tanévre
Írta: Admin | 2019.03.18. 17:17
Iskolánk ideiglenes felvételi jegyzéke elkészült. A jegyzék tanulmányi területenként tartalmazza az oda jelentkezett tanulók rangsorát. A rangsort a diákok összteljesítménye alapján állapítottuk meg.
Ha a jelentkező teljesítette a felvételi követelményeket és az előírt egészségügyi, valamint pályaalkalmassági követelményeknek megfelel, az oktatási azonosító száma, vagy jeligéje mellett a felvételi rangsorban elfoglalt helye szerinti sorszám szerepel, ellenkező esetben az „E” betű látható, mely sajnos a felvételi kérelem elutasítását jelenti.

Tanulmányi területek:

A felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információ alapján a tanulóknak lehetőségük van eredeti továbbtanulási szándékuk megváltoztatására. A módosításra 2019. március 21-én és 22-én van lehetőség.

A módosítás során tanulmányi területet törölni nem lehet, azonban azok eredetileg beírt sorrendje átalakítható, illetve új tanulmányi terület felvételére is van lehetőség, de utóbbira csak olyan középfokú iskolában, amely az eredeti tanulói adatlapon szerepelt. Új tanulmányi terület csak a már szereplő iskolákon belül, és csak az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés alapján jelölhető meg. Az egyeztetés tényét a középfokú iskolába eredetileg benyújtott jelentkezési lapon kell feltüntetni.

A 0309 élelmiszeripar (húsipari termékgyártó) tanulmányi területünkön a jelentkezők csekély száma miatt kérdésessé vált a képzés indítása. Amennyiben a jelentkezési lapok módosítása lényegesen nem növeli a jelentkezők számát, akkor a képzést nem áll módunkban indítani. Ezért kérjük a tanulókat, hogy jelöljenek meg másik tanulmányi területet is az esetlegesen kieső (0309 élelmiszeripar (húsipari termékgyártó)) helyett, a felvételük bebiztosítása érdekében.

   
Copyright © 2009 Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium | Minden jog fenntartva!
Készítette:
Go Visual Studio