Friss Hírek


Keresés a hírek között:  

 


látogatók száma

felnőttoktatás

 

Szakképző Központ Nonprofit Kft

 

eszc_logo

 

Alapítvány


Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - EBCL

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - Szakiskolai Fejlesztési Program

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - NSZFI

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - ECDL

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - ÖKOISKOLA

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium  /  4D smile - A tanulás jövője

 

facebook

 


„Iskolakerülő” váltófutás
Írta: Admin | 2018.09.25. 13:18
Iskolánk idén is megrendezte az „Iskolakerülő” váltófutó - versenyt, - az Autómentes Világnaphoz csatlakozva - melyre összesen 4 dabasi iskola diákjai vettek részt (Szent János Katolikus Általános Iskola, Dabasi Táncsics Mihály Gimnázium, Dabasi Kossuth Lajos Általános Iskola és természetesen a saját iskolánk az Érdi SZC    Dabasi Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolája és Kollégiuma). A rekord számú résztvevő 4 korcsoportban teljesítette a kitűzött távot (5-6. évfolyam, 7-8. évfolyam, 9-10. évfolyam, 11-13. évfolyam), összesen 170 tanuló vett részt a programon, akikhez a versenyt követően tanárok is csatlakoztak egy tiszteletkör erejéig.  A diákok ezen a napon büntetlenül kerülhették az iskolát, azaz 5 fős lány illetve fiú csapatokat kellett alkotniuk és fejenként 1 kört (450 métert) tettek meg az iskola körül. A versenyt az 5-6. majd a 7-8. osztályosok futamával kezdtük, ahol óriási csatában a Táncsics Gimnázium, a Szent János Katolikus Iskola és a Kossuth Lajos Általános Iskola csapatai is keményen helyt álltak.  A következő futam a 9-10. osztályosoké volt, mind a Táncsics Gimnázium és mind a KZS csapata is dobogós lett. Végül a 11-12. évfolyamosok fiú és lány csapatai róttá a köröket.
Minden szempontból egy sportszerű, sikeres versenyt zárhattunk. Jó volt látni a diákok versenyszellemét, örömét és a felkészítő tanárok boldogságát.
Köszönjük az OBO BETTERMANN Hungary Kft-nek, hogy idén is kiemelten támogatta a dabasi Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium mellet működő Alapítványt. Támogatásukkal biztosíthattuk a futók számára a frissítést és az érmeket, melyek 80 dobogós, boldog diák nyakába kerültek.

Rudas Anita
Kollégiumvezető

   
Copyright © 2009 Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium | Minden jog fenntartva!
Készítette:
Go Visual Studio