english flag germany flag hungary flag
 
   

Friss Hírek


Keresés a hírek között:  

Tájékoztató
a tantermen kívüli
digitális munkarend kapcsán

JÁRVÁNYVESZÉLY
ESETÉN ÉRVÉNYES
ELJÁRÁSREND

 


látogatók száma

KZS 30 éves

 

felnőttoktatás

 

Szakképző Központ Nonprofit Kft

 

eszc_logo

 

Alapítvány


Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - EBCL

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - Szakiskolai Fejlesztési Program

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - NSZFI

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - ECDL

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - ÖKOISKOLA

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium  /  4D smile - A tanulás jövője

 

facebook

 


A dabasi szakképzésben résztvevők szakmai versenyeken elért eredményeiről
Írta: Admin | 2018.04.13. 08:19
Az elmúlt néhány hét során az Érdi SZC Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolájának és Kollégiumának tanulói számos szakmai versenyen megmérették tudásukat.
A Szakma Kiválója Tanulója Versenyen az alábbi eredmények születtek: Barta Norbert 82%-os eredménnyel és Butnaru Márk 69%-os eredménnyel végeztek a kőműves és hidegburkoló szakmában. Dósa Bernadett 61%-os eredményt ért el pincér szakmában. Szép eredményük révén mind a hárman mentesülhetnek a szakmai vizsga írásbeli része alól.
A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiuma által 2018. március 02-án megrendezésre került II. díszcsomagoló versenyre a „Farsangi kavalkád jegyében” iskolánk 3 fős csapattal indult. 46 indulóból iskolánkat képviselték: Bálint Mária 11. A, Bodor Debóra 9. A és Báki Vivien 9. A osztályos tanulók, akik a 13. helyezést értek el. Gratulálunk nekik az elért eredményért.
Az idei tanévben a Húsipari termékgyártó szakmában iskolánk két tanulót indított az országos szintű LVIII. Szakma Kiváló Tanulója versenyre, melyet 2018. március 07-09-ig rendeztek meg. A verseny helyszínét a FM Közép-magyarországi Agrár-szakképző Központ, Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium biztosította, a versenyt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szervezte. A versenyen Zelovics István Szabolcs 11. E osztályos tanuló 77%-os eredményt ért el.  Eredménye alapján tanulónk mentességet kapott a szakmai vizsga teljesítése alól. Láncos István 11. E osztályos tanulónk a gyakorlati vizsgarészekben 71% felett teljesített, melynek következtében a gyakorlati vizsga alól mentességet kapott. A képen a verseny díjátadója látható. Balról jobbra Pajor Zoltán a D-Meat Kft. tulajdonos ügyvezetője, az esemény egyik fő szponzora, Stégner Péter, Beke Istvánné (középen), Láncos István és Zelovics István Szabolcs.
A versenyek mind a felkészítő tanárok, mind a részt vevő diákok számára kihívást és izgalmakat jelentenek. A felkészülés és szakmai versenyek esetében a tárgyi eszközök biztosítása idő és anyagi erőforrást igénylő feladat. Az erkölcsi elismerés mellett a tanulók számára fontos az is, hogy az eredményeik révén jó teljesítmény mellett mentesülhetnek a szakmai vizsga egyes részei alól. Ezúton is gratulálunk minden sikeres versenyzőnek és felkészítő tanáraiknak.
Beke Istvánné kereskedelmi munkaközösség vezetője és Stégner Péter igazgató


   
Copyright © 2009 Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium | Minden jog fenntartva!
Készítette:
Go Visual Studio