english flag germany flag hungary flag
 
   

Friss Hírek


Keresés a hírek között:  

Tájékoztató
a tantermen kívüli
digitális munkarend kapcsán

JÁRVÁNYVESZÉLY
ESETÉN ÉRVÉNYES
ELJÁRÁSREND

 

 

 

 


látogatók száma

KZS 30 éves

 

felnőttoktatás

 

Szakképző Központ Nonprofit Kft

 

eszc_logo

 

Alapítvány


Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - EBCL

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - Szakiskolai Fejlesztési Program

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - NSZFI

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - ECDL

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - ÖKOISKOLA

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium  /  4D smile - A tanulás jövője

 

facebook

 


25 éves jubileumi bál
Írta: szabadiz | 2014.11.21. 13:20

A Dabasi Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium, ahogyan erről már több fórumon is hírt adtunk, ebben a tanévben ünnepli alapításának 25. évfordulóját. Ebből az alkalomból jubileumi bált szerveztünk.


Ezúton is köszönjük mindazoknak, akik jelenlétükkel megtiszteltek bennünket. Vendégeink közül külön köszönet illeti azon egykori Kollégáinkat, akiket mára már más területre hívott  szaktudásuk, vagy éppen nyugdíjba vonultak, ám mindezek ellenére  velünk töltötték az ünnepi estét. A közönség soraiból természetesen az "öregidákok" sem hiányozhattak, akik közül néhányuk mára már dolgozónk.

Az est egyik fénypontja az ünnepi torta volt, melynek értéke abban is rejlik, hogy azt a bált megnyitó három egykori és jelenlegi Igazgató vágta fel. Sztancsik Magdolna alapító Igazgató köszöntőjében kiemelte, azt kívánja, hogy intézményünket egykor a nagy múltú (Dabasi) Kossuth Zsuzsanna Iskolaként említsék. A nagy tervekre és innovációkra pedig Kosztolányi Gyula korábbi Igazgató emlékezett vissza.  

A jó hangulatról tanáraink és diákjaink  műsora mellett az újhartyáni HERCEL Német Nemzetiségi Táncegyüttes gondoskodott. Iskolánk dolgozói erre az alkalomra hívták életre a KZS Dance elnevezésű tánccsoportot, melynek produkciója nagy sikert aratott a közönség körében.

A vidám talpalávalót a Jerzsele Family biztosította.

Ezúton is köszönjük a rengeteg tombola felajánlást és a cégek támogatását! Főtámogatónk Dabas Város Önkormányzata és iskolánk Kft-je, továbbá egy Bugyin található nagyvállalat. A hatályos jogszabályok nem teszik lehetővé a cégek név szerinti megemlítését, ezért Partnereinket külön köszöntjük! Hála és köszönet illeti az adminisztrációs munkakörben dolgozóinkat, mert idén, szakítva az eddigi hagyományokkal a fő szervezést a gazdasági-adminisztrációs munkakörben dolgozók végezték. Egerszegi Erika gazdasági koordinátor és csapata mellett természetesen minden, pedagógus dolgozó is kivette a részét a munkában. Az osztályfőnökök közbenjárásával az osztályok süteményeket és tombolanyereményeket ajánlottak fel, melyhez dolgozóink is csatlakoztak.

A bevétel iskolánk egy éves, a Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium mellett működő alapítványát gyarapította.

Alapítványunkról bővebben a http://www.kzsdabas.hu/alapitvany.php alatt olvashatnak. Itt lehetőség nyílik tájékozódni a felajánlások módjáról is.

Kívánom, hogy ezt a közös örömöt még sokszor és büszkén átélhessük! Minden munkáltatót, köznevelési intézményt ezúton is arra bíztatok, szervezzen hasonló, szervezeti kultúrát formáló eseményt.

Tisztelettel:
Iskolavezetés

   
Copyright © 2009 Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium | Minden jog fenntartva!
Készítette:
Go Visual Studio