english flag germany flag hungary flag
 
   

Friss Hírek


Keresés a hírek között:  

Tájékoztató
a tantermen kívüli
digitális munkarend kapcsán

JÁRVÁNYVESZÉLY
ESETÉN ÉRVÉNYES
ELJÁRÁSREND

 


látogatók száma

KZS 30 éves

 

felnőttoktatás

 

Szakképző Központ Nonprofit Kft

 

eszc_logo

 

Alapítvány


Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - EBCL

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - Szakiskolai Fejlesztési Program

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - NSZFI

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - ECDL

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - ÖKOISKOLA

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium  /  4D smile - A tanulás jövője

 

facebook

 


Weblapkészítő és Képszerkesztő verseny
Írta: szabadiz | 2012.01.05. 18:30

Weblap- és képszerkesztési verseny felhívása

 

1, Weblapkészítési verseny

Követelmények: Beadandó egy minimum 5 oldalból álló weboldal, melynek minden oldala elérhető legalább az egyik oldalról. A választott téma egyértelműen meg van jelölve az oldalon, illetve a weboldal összeszedett, egy választott témakör kisebb, szűkebb szeletét mutatja be. Témája szabadon választható, de a téma nem lehet sem faji sem vallási tekintetben sértő egy tanulónk, tanárunk számára sem! Fontos továbbá, hogy az első oldalnak az index nevet kell viselnie, és az elkészített weboldal leadásakor egy névvel ellátott mappában kell leadni az összes fájlal együtt.

Leadás előtt mindenféleképp próbáld ki egy másik számítógépen, vagy töltsd fel weblapod egy webtárhelyre, így kiderül minden beépített elem működik-e. Az ajánlott HTML formátumon kívül bármilyen nyelv felhasználható és kombinálható. (pl.: JavaScript, PHP)

Értékelés: technikai rész (60%), design (20%), tartalom (20%)

Leadási határidő: 2012. március 4.

Leadható Szabadi Zoltánnál.

 

2, Képszerkesztési verseny

Követelmények a háromfordulós verseny egyes versenymunkáihoz:

Az első forduló: a három választható képből (1_hid.jpg, 1_szem.jpg, 1_telitaj.jpg) egyet kiválasztva kell elkészíteni a versenymunkát. Ehhez a feladathoz semmilyen más képet, képrészletet nem szabad felhasználni a kiválasztott képen kívül. A cél egy ízléses kép kialakítása akár több képszerkesztő program segítségével.

A második forduló: a három megadott képből (2_flytoeye.jpg, 2_izzo.jpg, 2_szarvasbango.jpg) kell kiválasztani legalább egy képet, melyet valamilyen formában fel kell használni a versenymunkában. E mellé legalább egy szabadon választható képet kell választani és ebből kell elkészíteni a versenymunkát.

A harmadik forduló: szabadon választott szerkesztett versenymunkát kell leadni, melyben bármennyi és bármilyen kép, képrészlet felhasználható.

Értékelés: 1. forduló (30%), 2. forduló (30%), 3. forduló (40%). A megoldásoknál 60%-ban pontozzuk a technikai elemeket, míg 40%-ban a design-t és a kép mondanivalóját.

Leadási határidő: 2012. március 4., mindhárom kép esetében. Fontos, hogy a versenyképeket JPG formátumban kell leadni, és mellékelni kell az összes felhasznált eredeti képet is, amivel bizonyított, hogy nem letöltött kész képről van szó. Elfogadott versenymunka: név és a kép fantázia címének megjelölésével a szabadiz@kzsdabas.hu e-mail címre elküldve, vagy személyesen is leadható Szabadi Zoltánnál.


Informatika Munkaközösség, 2012. január 4.

   
Copyright © 2009 Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium | Minden jog fenntartva!
Készítette:
Go Visual Studio