Digitális oktatást
segítő kapcsolati információk és elérhetőségek


moodle

Iskola működése és az épületbe történő bejutás

A járványveszélyre való tekintettel az épületbe belépni a munkavállalókon és a tanulókon kívül csak nagyon indokolt esetben, előzetes időpont egyeztetést követően van lehetőség.

Megszokott elérhetőségeinken, e-mailben és telefonon állunk rendelkezésükre 7:45-16 óra között. E-mail címünk: kzsdabas@kzsdabas.hu Továbbá az iskola Facebook közösségi oldala is egy lehetőség. Telefonszámunk: + 36-29-560-670. Fax szám: + 36-29-560-671. A vészhelyzetre tekintettel a tanulói mulasztások igazolását elegendő fénykép formájában elsődlegesen az osztályfőnök részére, vagy az iskola e-mail címére megküldeni. Digitális oktatás kapcsán felmerülő technikai kérdéseiket az erre a célra létre hozott e-mail fiókra várjuk: eszc.kzs.dmr@gmail.com Kerüljék a felesleges postai tranzakciókat is.

Tantermen kívüli digitális oktatás

Közismereti és szakmai elméleti tantárgyak esetében kizárólag online oktatás folyik. Minden tanóra/foglalkozás a rendes órarend szerint alakul. A tanulóknak ebben az időben az oktató iránymutatása szerint be kell jelentkezniük. Azokat a tanórák, melyek konzultációk, illetve valós idejű tanítással járnak, külön jelöljük az osztályok órarendjében. ( Ez a lista november 16-án közzétételre kerül.)

A KRÉTA adminisztrációs rendszer és annak DKT felülete a digitális oktatás hivatalos platformja. Ahhoz a szülők és gondviselők is hozzá férnek. Kérem, kövessék nyomon a tanulók előmenetelét. Hivatalos kommunikációs csatorna és oktatást támogató felület a Google Classroom, melyhez a tanulók már szeptemberben hozzáférést kaptak. Az osztályfőnökök felmérték, kik azok a tanulók, akik nem rendelkeznek otthon IKT eszközzel. Részükre november 18-tól az iskolában számítógép használatát, vagy eszköz térítésmentes kölcsönzését biztosítjuk.

Szakmai gyakorlati oktatás

Azok, akik külsős gyakorlati helyen teljesítik a szakmai gyakorlatot, a képzőhellyel egyeztetnek arról, hogyan tudnak azon a jelen helyzetben részt venni. Az iskolai gyakorlati órák pontos időpontjáról az érintettek az osztályfőnököktől kaptak tájékoztatást. ( Az iskolába történő belépés az eddig szokott módon történik.)

Kollégium

Azok számára, akik szakmai gyakorlati oktatáson történő részvétel miatt kívánják azt igénybe venni, november 15-től lehetőség nyílik rá. Ennek felmérése szintén zajlik. Természetesen a felügyelet biztosított.

Kérek mindenkit, hogy vegye nagyon komolyan az otthoni tanulást és korlátozó intézkedéseket!

Együttműködésüket megköszönve, tisztelettel:

Stégner Péter
igazgató

 

 

 
 
Copyright © 2009 Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium | Minden jog fenntartva!
Készítette:
Go Visual Studio